להודיה דחוף

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

03/08/2012 | 09:22 | מאת: עדי

היי הודיה שלחתי לך הודעה בשבוע שעבר זו כדי אף רופא לא מסכים וצוחק עליי שאני מדברת איתו על סתומה ובינתיים המצב מחמיר קשה יותר ויותר ואינני מסוגלת להמשיך ככה לא בא לי כבר לקום בבוקר לפרויקט שירותים קשה שלא תמיד ממלחי אין לי חשק לחיות כברק בא לי לישון ולא לקום וחבל כי עש לי מלאכית קטנה בבית שאם לא היא מזמן הייתי עושה השבט בנידון מה את ממליצה לי לעשטות כבר אני עובדת עצות עשיתי בדיקת אולטרסאונד רקטלי והיא אומרת שאין בכלל אניזמוס אלה רק התפשלות של הרקטום וררוצחה קטנה ומצד שני כל יום נהיה יותר ויותר קשה ומגעיל. נמאס לי כבר להרגיש מה שקורה שם כל היום להיעזר באצבע בנרות והחוקן סליחה על הפירוט. פשוט בא לי ממש למות כבר תודה על תגובתך

03/08/2012 | 09:35 | מאת: עדי

השגיאות כתיב הם בגלל שאני כותבת מהאייפון זה בעייתי קצת

אני מאוד מבינה אותך. אצל מי את מטופלת? אם הרופאים הנוכחיים לא משתפים פעולה, רצוי מאוד מאוד ללכת פשוט לרופאים אחרים ולקבל חוות דעת נוספות. לפחות לעוד 2 רופאים! אפילו יותר! האם התייעצת גם עם כירורג או רק רופאיי גסטרו? קודם כל לגבי ההתפשלות, יש סיכוי שאולי ניתוח לתיקון ההתפשלות יכול לעזור, ללא כל צורך בסטומה. אם עוד לא התייעצת עם כירורג, ממליצה לגשת בהקדם לכירורג קולורקטלי עם כל התוצאות של כל הבדיקות שעשית עד עכשיו להתייעצות. אם כן התייעצת עם כירורג, אך הוא לא משתף פעולה, אז כאמור, ללכת לחוות דעת נוספות! חשוב גם לשמוע כמה חוות דעת ולהשוות את בין השיטות השונות לתיקון ההתפשלות, היתרונות והחסרונות של כל שיטה וכו'. בנוסף, שלחתי לך גם מייל.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה