ריח לא טוב משקית

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

28/07/2012 | 21:51 | מאת: פיטר

היי, עברתי APR וקולוסטומי לפני כחודשיים והשתחררתי מהבית חולים עם ציוד של חברת  הוליסטר  לאחרונה ניסיתי את הציוד של  קונבטק . הייתי מבסוט בעיקר משיטת ה mouldable שלהם שלא מצריכה התעסקות עם פסטה. הבעייה שלי היא עם השקיות - שמתי לב שיש מהם ריח לוואי חריף, לא ריח של גזים או יציאה... כמובן זה קורה רק כאשר השקית מתחילה להתמלות. מישהו  נתקל בתופעה הזאת ? תודה

מעולם לא ניסיתי את קונווטק, אז ממש אין לי שמץ.. אולי כדאי לעבור שוב חברה. בהוליסטר ובקולופלסט מעולם לא הייתה לי בעייה כזאת.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה