עדכון...

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

20/07/2012 | 08:56 | מאת: עוד אלי

השתחררתי הביתה לפני יומיים מרגיש הרבה יותר טוב עדיין מאוד רזה. מוזן בTPN מקווה לטוב שבת שלום

חבל שאלו הנסיבות אבל אני בטוחה שאתה ממש שמח לחזור הביתה. עוקבת כל הזמן אחרי מצבך גם אם אני לא תמיד יכולה לכתוב בגלל מצבי, תדע אבל שגם אם אני לא מצליחה להגיב להודעות שלך, אתה בליבי ואני כל הזמן חושבת, דואגת ומקווה שמצבך ישתפר. מה התכנון של הרופאים לגבי העתיד? ברור שכרגע חשוב קודם כל שאתה תתאושש ותתחזק ו- TPN מאוד יכול לעזור בכך. אבל מבחינת העתיד היותר רחוק, מה התכנון של הרופאים? אולי כדאי לחשוב על התייעצות עם רופאים נוספים ובמקרה שלך אפילו הייתי שוקלת התייעצות עם רופאים המתמחים בנושא בחו"ל(קליוולנד קליניק אולי?). המון המון בריאות!

שמחה שאת בבית ומרגיש טוב יותר! תמשיך כך ותחשוב רק טוב!!! :):) תעדכן מה קורה!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה