אני החשוד המיידי

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

18/07/2012 | 12:43 | מאת: אודי

לאחר התקלויות רבות עם שומרים במקומות שונים שרצו לדעת מה הבליטה בחולצה... איך אתם מתמודדים איתם ?

מה, אשכרה קורה לך כ"כ הרבה פעמים..?? לי עוד קרה מצב כזה. אבל... אם זה יקרה, אני פשוט אראה לו את השקית חחחחחחח ואז הוא יגיד, אוי סליחה סליחה סליחה סליחה חחחחחח כבר סיפר לי בעל סטומה אחד שהוא היה בשדה תעופה וקנה פחית קולה והשקית התנפחה ביג טיים מהגזים. איש ביטחון קרא לו הצידה ושאל מה יש שם? אז הוא ביקש ללכת לחדר צדדי והראה לו. איש הביטחון ממש התנצל וכו' וכו' וכו' שטויות p:

19/07/2012 | 01:43 | מאת: ליאב

אני אומר שזה ציוד רפואי, אף פעם לא ביקשו לראות. היה אחד שממש התחיל ל"גהץ" את כל העסק עם גלאי המתכות, אחרי שהבין שאין לי שם עוזי, הוא נרגע.

24/07/2012 | 22:29 | מאת: דודי

אני שם חגורת בטן ויש לה מספר יתרונות 1 היא מצמידה את הבסיס טוף לגוף וזה מאפשר לי להחליף בסיס אחת לשבוע 2 היא לא נותנת לשקית לבלוט ולא רואים בכלל שיש שקית לדעתי שווה לנסות

מנהלי פורום סטומה - תמיכה