בעלי סטומה באיזור חיפה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

10/07/2012 | 09:17 | מאת: אודי

שלום, האם מישהו מכיר מרפאה של הכללית שבה לא עושים בעיות באספקת ציוד לסטומה? דרכי התלונה מוכרות לי, אני פשוט מחפש מרפאה אמינה. תודה, אודי

אני לוקחת את הציוד במרפאת האם שלי ברוממה החדשה (נקראת גם מרפאת בנימין בראון). אני באה לאחד האחים או האחיות עם רשימה של הציוד שאני צריכה (מק"טים + כמויות), הם מקלידים לי מרשם במחשב בלי לשאול שאלות ובלי לעשות שום צרות. אח"כ אני עולה לבית המרקחת ולוקחת את הציוד ושוב, אף אחד מעולם לא שאל, אמר, או עשה איזשהיא בעיה בנוגע לסוג ולכמות הציוד. מהבחינה הזאת, טפו טפו טפו, העסק קל ונח, אני אומרת מה אני צריכה ומקבלת בלי שום שאלות או בעיות, לא צריך אישור של אחות סטומה ושום פרוצדורה מעיקה אחרת. קלי קלות. מה שכן עליך לבדוק הוא האם אין מגבלה של קבלת ציוד הסטומה במרפאת האם בלבד. יש תרופות בהן חלה מגבלה שכזאת (אלא אם כן נעשה תיאום בין מרפאת האם למרפאה האחרת בגלל חוסר במלאי וכו'), עליך לוודא שבכל מה שקשור לציוד סטומה אין מגבלה שכזאת. אם אין מגבלה - ממליצה לך מאוד על המרפאה שלי, לא תמיד נחמדים, לפעמים יש תור נוראי אבל כל מה שאני צריכה ומבקשת אני מקבלת בלי שום שאלות או בעיות וזה יתרון גדול מאוד. הרוקחת האחראית במרפאה נקראת רמונדה והיא מאוד נחמדה. בפעם הראשונה כשבאתי עם המרשם דיברתי איתה והצגתי את עצמי ויצרתי איתה קשר טוב מה שמאוד עוזר. בדר"כ שבוע לפני שאני הולכת להוציא את המרשם ואת הציוד אני מפקססת לה את רשימת הציוד שאני צריכה (רשימה על דף, לא מרשם כי עדיין אין לי מרשם :-), ואז היא מזמינה אותו כך ששבוע אחרי כשאני באה להוציא מרשם ואת הציוד הכל כבר מוכן וקיים במלאי (לפני שאני באה אני מתקשרת לוודא שאכן הציוד הגיע).

10/07/2012 | 14:53 | מאת: אודי

זו המרפאה אליה הייתי שייך כשהופיע הקוליטיס. דר סגל המבריק נתן לי נוגדי חרדה כשסיפרתי לו על הדם באסלה.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה