מחפש עורך דין

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

24/02/2012 | 19:11 | מאת: אודי

שיעזור לי בפניה לביטוח לאומי לאחר הקולקטומיה. רצוי מאיזור חיפה. מישהו מכיר מישהו טוב? תודה, אודי

חבל על הכסף שלך. ממליצה להיכנס לאתר של הבט"ל שהיום הוא מאוד מעודכן ומפורט, להיכנס לסעיף "נכות" או "נכות כללית" ולקרוא אחר כל ההוראות וההנחיות. מנסיוני, עו"ד לא יהיה מה שיעזור לך אלא הכנה טובה והבנה של הנהלים ומה צריך לעשות. חבל ובאמת חבל על הכסף! אם אתה מרגיש שאתה כן זקוק לעזרה הנה הצעה לעזרה ללא עלות: 1. גרשון מהפורום שלנו הינו עובד בכיר בבט"ל השמח לעזור לכל אחד. אני בטוחה שישמח לעזור גם לך. 2. היכנס לפורום קרוהן-קוליטיס ב- ynet ובקש דרך הפורום ליצור קשר עם בת שבע. היא תחזור אליך דרך הפורום ותשאיר לך מייל ליצור קשר איתה. בת שבע היא אמא לבן חולה קרוהן שמתוך נסיון ועזרה צברה ידע רב בכל מה שקשור לבט"ל ובייחוד בכל מה שקשור לחולי קרוהן קוליטיס. מהיכרות אישית, יש לה ידע רב יותר מלרב עורכי הדין שעוסקים בתחום. היא מוכנה לעזור לכל אחד ללא עלות אך ורק מתוך טוב ליבה. דבר איתה, מבטיחה לך שתקבל עזרה מעולה ממלאך :-)

26/02/2012 | 10:18 | מאת: אודי

איך אני מוצא את גרשון?

מנהלי פורום סטומה - תמיכה