רעידות לאחר טיפול בתא לחץ

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

19/01/2020 | 22:30 | מאת: גל

האם רעידות בגוף לאחר טיפול בתא לחץ הוא תופעה מוכרת? תקינה? יש קשר למהירות עלית הלחץ?

שלום לך גל, אין מספיק מידע בשאלתך לתשובה מספקת. סיבה ל"רעידות בגוף" לאחר טיפול בתא לחץ עלולה להיות מגורמים רבים, החל מירידת טמפרטורת הגוף, ירידת סוכר בדם וכ''ו. מן הראוי שתפנה שאלתך לרופא המטפל שלך בתא הלחץ. בלחצים המקובלים בטיפול רפואי בתא לחץ אין קשר בין תופעת רעידות לקצב עליית הלחץ. תופעת רעידות בעת עליית לחץ מהירה מדובר בלחצים גבוהים (HPNS בצלילות רוויה ) כמעט פי 10 מהנהוגים בטיפולים רפואיים בתא.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)