שיקום נוירוקוגניטיבי בתא לחץ

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

20/07/2019 | 14:50 | מאת: ללא שם

ד"ר מלמד שלום רב, האם הטיפול בתא לחץ יעיל בכל הנוגע לפגיעה קוגניטיבית לאחר אירוע פסיכוטי? בת 28 ןבקושי מתפקדת . הטיפוך התרופתי מאלחש ומקהה את הרגש והתחושה היא של חוסר חיוניות כללית כמו גם האטה בהליכה ובתנועה.. נוסו שלל תרופות אנטיפסיכוטיות ו נוגדות דיכאון עם יעילות נמוכה. האם תא לחץ יכול להביא לשיקום נוירוקוגניטיבי מחודש?

שלום לך צבי, כללית, תשובה לשאלת טיפול בתא לחץ לבעיות ניורו קוגניטיביות תלויה במהות הגורם וניבוי הצלחה אפשרי רק לאחר בדיקות מקיפות כולל מיפוי מוח וכ' במרכז תא הלחץ באסף הרופא עוסקים בכך, ממליץ לפנות אליהם.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)