טיפול בתא לחץ - תדירות

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

10/06/2019 | 23:30 | מאת: תמר

אמי סובלת מכיבים עם נמק בשתי אצבעות כף הרגל (בוהן ואצבע נוספת) בשל איסכמיה (דם לא מגיע לאצבעות). אחת מבצעות הטיפול היתה תא לחץ. מה תדירות הטיפול בתא לחץ? האם זה יומיומי? לאיזו תקופה? (אנחנו מירושלים ואין כאן לא לחץ מה שצריך נסיעה למרכז או לחיפה...) תודה

שלום לך תמר, הטיפול המשולב בתא לחץ לפצעים קשי ריפוי נמצא בסל השירותים ו הרופא המטפל והקופה המבטחת חייבים לתת טופס 17. לפני תחילת הטיפול יש לעבור "בדיקת התאמה" הנמצאת גם היא בסל השירותים. בדרך כלל מדובר בסדרה של כ 30 טיפולים שעתים כל יום ! ורציפות הטיפול חשובה. לדאבוני תא הלחץ היחיד היום הקרוב לירושלים נמצא בבית החולים אסף הרופא. מזה זמן רב היה ראוי שבתי חולים בירושלים יצטיידו במכשיר טיפולי זה להוריות טיפול הנמצאות בסל השירותים

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)