טיפול בתא לחץ לכאב ראש כרוני וכאב בעין מנותחת

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

16/02/2019 | 11:53 | מאת: הסובלת

האם תא לחץ יכול לרפא כאב ראש המלווה תמיד בכאב כרוני בעין שמאל? בשנת 2000 עברתי ניתוח הפרדות רשתית העין שמאל. אחרי הניתוח התפתח זיהום בעין שלווה בכאבים עזים בעין. בשנת 2002 נאלצו להוציא את חגורת הסיליקון מהעין היות וכתוצאה מהזיהום העין דחתה את הספונג'. בשנת 2003 עברתי תאונת דרכים עם צליפת שוט. מאז כאבי ראש כרוניים תמיד בצד שמאל של הראש בתדירות של פעמיים בשבוע . כאב הראש מקרין תמיד כאב חודרני לעין המנותחת. שום תרופה לא משככת את הכאב. ניסיתי את כל הטיפולים האפשריים ללא הטבה. האם תא לחץ יכול לעזור לי? תודה.

שלום לך, מצטער, איני יודע האם במקרה זה שלך הטיפול בתא לחץ עשוי לעזור. יש דיווחים ואף מחקר קליני שבכאבי ראש מסוג מיגרנה, הטיפול עשוי לעזור.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)