שאלה בנושא AVN תא לחץ

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

19/10/2018 | 21:36 | מאת: אנונימי

שלום, התחלתי טיפול בתא לחץ לAVN במפרק הירך. כבר 7 טיפולים, אך לאחר 3 טיפולים בערך הרגשתי כאבים בירך, מה שלא הרגשתי לפני. לפני כן כמעט ולא היו כאבים, ופתאום לאחר כמה טיפולים חזרו הכאבים. יש לציין שאני הולכת עם קביים על מנת להפחית את העומס על הירך. השאלה היא מה זה אומר? וכיצד ללכת עם הקביים על מנת לסייע ליעילות הטיפול-לדרוך על רגל אחת בלבד ועם השניה לדלג, או, לדרוך עם שתי הרגליים בכל זאת עם הקביים?

שלום לך, לעיתים זה קורה לאחר כמה טיפולים ובדרך כלל עובר, במידה וה AVN הוא מדרגה I או II הכאבים יוקלו לאחר כ 20 - 30 טיפולים, פני לרופא המטפל בך בתא הלחץ

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)