דלקת פרקים AS + פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

15/09/2018 | 21:50 | מאת: מיכל

שלום. מאובחנת עם דלקת פרקים אנקילוזינג ספונדיליטיס סקרואיליטיס Ankylosing Spondylitis Sacroiliitis + פיברומיאלגיה. סובלת מכאבים. מטופלת בזריקות ביולוגיות שבינתיים לא מסייעות. האם טיפול בתא לחץ יכול לסייע להקלה בכאבים? אם כן, מה העלויות והפרוצדורה? (קופ"ח/ביטוח בריאות). תודה.

שלום לך, אכן יש דיווחים בספרות שטיפול בתא לחץ עשוי להיות יעיל בחלק ממקרי תסמונת הפיברומיאלגיה, פני למרכז תא הלחץ באסף הרופא או למרכז תא הלחץ של רמב''ם ואלישע בחיפה ותקבלי את המידע.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)