צלילה לאחר עקירה כירורגית

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

07/08/2018 | 14:34 | מאת: אשלי

אני אמורה לעבור עקירה כירורגית ב2/9 ומתכננת על קורס צלילה ב-30/9,האם זה אפשרי?

שלום לך, במידה והפרוצדורה הכירורגית תעבור ללא בעיות, תהא החלמה מלאה ולא תהיה בעיית פימפום, עכב דלקת מקומית כרונית בריריות, אין בעיה בקורס צלילה, שיהיה בהצלחה.

02/09/2020 | 13:15 | מאת: עוז

שלום, בהתייחסות לשאלה שנשאלה.. אני ביצעתי עקירה כרורגית של שן בינה אתמול (יום ג') ואתחיל קורס צלילה (פעם ראשונה 1+2 כוכבים) ביום ראשון הקרוב. הניתוח עבר בהצלחה והנפיחות והכאבים כבר ירדו משמעותית. הבנתי שמתחת למים גובר הכאב.. אך האם יש סכנה כל שהיא לצלול? בנוסף אני נוטל אנטיביוטיקה האם זה בעייתי? בתודה מראש! עוז

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)