התאמה לטיפול בתא לחץ

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

14/06/2018 | 08:41 | מאת: ביכלר

ד"ר מלמד שלום, אבי חולה מיאלומה נפוצה. עבר הקרנות לראש ומטופל בתרופות ביולוגיות. המצב הכללי לא טוב ומחפשים כל כלי טיפולי שיכול לעזור לו בהקלה ובטיפול. האם טיפול בתא לחץ יכול לעזור? תודה

שלום לך, הטיפול בתא הלחץ יעיל ביותר לניזקי הקרינה לרקמה הבריאה, במיוחד באם ההקרנות לאזור הראש גרמו לבצקת מוח. טיפול זה נמצא בסל השירותים והקופה המבטחת חייבת לתת טופס 17. אם בכך מדובר עליך לפנות לרופא המומחה המטפל באביך שיפנה אותך לאחד ממרכזי תא הלחץ בארץ, או באלישע בחיפה או באסף הרופא או ביוספטל באילת. בהצלחה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)