טיפול בתא לחץ לילד קטן

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

16/08/2017 | 12:58 | מאת: רונן

ילד בן שנה ושמונה חודשים. לפני שמונה חודישם המוח הקטן נפגע. עבר ניקוז וניתוח להוצאת קריש דם ליד גזע המוח. כרגע בתהליך שיקום בתל השומר. הליכה ודיבור נפגעו. האם טיפול בתא לחץ יעזור? האם אפשר לעשות טיפול כזה בגילו?

שלום לך, כללית, הטיפול בתא לחץ לפגימות פתולוגיות אצל תינוקות בשנתיים שלוש לחייהם היא בעייה מורכבת מאוד שלא ניתן להרחיבה במסגרת פורום זה, כל מקרה ניבחן לגופו ועל מנת לענות לשאלתך יש צורך בהרבה יותר מידע ספציפית למקרה. פני לרופאי המרכז ההיפרברי באסף הרופא, שם גם יש תא לחץ קטן בו יש אפשרות טכנית לטפל בתינוק בחיק אימו.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)