לטיפול בנזק מוחי אנוקסי עם בעייה לבבית

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

21/01/2017 | 11:42 | מאת: דרור

לאחר אירוע לבבי החייאה פרפור חדרים קיר קדמי כשל 16% מהלב מתפקד. נזק מוחי אנוקסי. האם תא לחץ אפשרי כטיפול בנזק המוחי בהינתן המצב הלבבי?

שלום לך, כל מקרה לגופו. כללית, יש מקרים של נזק אנוקסי על רקע החייאה שטיפול בתא לחץ עשוי לעזור. במקרה זה, גם מההיבט הלבבי יש לקבל יותר מידע ויעוץ ספציפי. במרכז תא הלחץ באסף הרופא הצטבר ניסיון רב בנושאים אלא, מציע לפנות אליהם.

01/06/2017 | 13:09 | מאת: Tחמד חג

קרוב משפחה היה מעורב בתאונת דרכים מלפני שנתיים ועדיין הו לא מדבר ולו עומד על הרגליים הרופאים אומרים שיש לו פגיעה במוח האם הטיפול בתא הלחץ יעזור לו .

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)