בי12 מאוד גבוה אצל תינוקת

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

18/06/2020 | 18:13 | מאת: איולה

שלום, בתי בת חצי שנה, נערכו בדיקות דם כלליות ומטבוליות עקב עיכוב התפתחותי . בי12 יצא גבוה בצורה קיצונית, מעל 2000. שאר הערכים נראים בסדר מלבד retic hemoglobin equival מעט נמוך מהנורמה- 30.10 וערך mchc מעט גבוה מהנורמה- 35.90. אנחנו לקראת בדיקות חוזרות והופנינו להמטולוג ילדים. מה לדעתך יכול לגרום לתוצאות כאלה?? תפקודי כבד/כליות וספירת דם תקינים. אני מאוד מודאגת, שיטוטים בגוגל מעלים רעיונות קשים מאוד. תודה על המענה

שלום אכן רמה מאד מוגברת ומחייבת בירור רוב הדברים ה"מפחידים" שמצאת באינטרנט קשורים לחולים מבוגרים ולא לידה בת חצי שנה. רפואה שלמה דרור

22/06/2020 | 23:44 | מאת: איולה

תודה על המענה. האם אתה ממליץ על mri מח/גוף? בהרדמה כמובן, שזו הרתיעה שלי תודה

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים