תוצאות בדיקת קרישיות דם לילד בן שלוש וחצי

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

26/10/2017 | 12:48 | מאת: נגי

שלום , עקב שיטפי דם מרובים מאוד וחריגים על גופו של הילד שלי בן השלוש וחצי הופננו לבדיקת קרישיות דם . בתוצאות הכל נראה בטווח הנורמה . האם הטווח הינו נכון גם עבור ילדים . PT-SEC 12.8 PT-INR 1.06 PT % 87 APTT-sec 32.1 האם זה אומר כי תוצאות הבדיקה תקינות. אם כן, מה עוד עלינו לבדוק לגורם אותם סימנים . תודה רבה

שלום הבדיקות הנ"ל תקינות אבל יש צורך בבדיקות נוספות של מערכת הקרישה , יש תפקודים חשובים אשר אינן נבדקים בבדיקות הללו ממליץ לפנות לבירור קרישה ע"י המטולוג ילדים רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים