טרומבוציטוזיס כשנתיים בדיקת מח עצם מתאים למילובירו

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

19/03/2016 | 21:18 | מאת: ש.מ

שלום רב אבי היקר (82) כשנתיים טרומבוציטיס בדיקת מח עצם 2013 מתאים למילופיברוזיס התחלתי שותה הידראה כשנתיים (+קרטייה אספירין)בכל פעם מעלים לו מינון . 2014 ללא הגדלת טחול. עצירות קשה כרונית בטנו נפוחה עד מאוד. האם יש תרופה חדשה במקום הכימותרפיה הידראה? המון תודה מראש על תשובתכם. אולי קיטרודה? או כל תרופה ביולוגית אחרת.

שלום ראשית שאלות לגבי חולה בגיל 82 ממליץ להפנות לפורום המטולוגיה ולא לפורום המטולוגיה ילדים שנית יש טיפולים חדשים בתחום מעבר להידריאה בעיקר מעקבי של JAK2 בהצלחה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים