ניתוח ורידים בגלי רדיו

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

08/12/2011 | 17:00 | מאת: יהודית

בהמשך למה שכתבתי קודם התנפחה לבעלי הברך והקרסול וכל הרגל יותר נפוחה מהשניה.הרופא המנתח ראה אותו כמה פעמים ואמר שהריפוי שלו איטי ולנפיחות בברך אין קשר לניתוח. הוא הלך לאורטופד שנתן לו צילומים ויש לו שינויים שחיקתיים והסתידויות בברך שהיו כבר באוגוסט לפי מיפוי עצמות שעשה אז. כרגע הוא מטופל בפיזיוטרפיה.האם באמת אין קשר בין הדברים?האם אין איזו פגיעה באספקת הדם בעקבות הניתוח שגורם לכל הנפיחות?

11/12/2011 | 09:13 | מאת: ד"ר אלכסנדר קנטרובסקי

הטיפול שנעשה הוא בורידים שמנקזים את הדם מהגפה ולא בעורקים שמספקים את הדם. כך שלא יכולה להיות פגיעה בהספקת הדם לרגל. אין קשר בין בעיות בברך וטיפול בורידי הרגל. במידה ועדיין קיימת נפיחות ברגל, הייתי ממליץ לשקול בדיקת דופלקס (אולטרהסאונד) כדי לוודא שאין פקקת (טרומבוזה) בורידים עמוקים של הרגל ושל האגן ד"ר קנטרובסקי

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים