כאבי רגליים בעמידה ממושכת

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

16/05/2015 | 11:52 | מאת: גלי

שלום אני בת 28. יש לי כאבים חזקים בכפות רגליים בעמידה ממושכת ויום יום בצעדים הראשונים של הבוקר בנקודת החיבור של גיד אכילס עם העקב....................................... קראתי באתר שאלו יכולים להיות תסמינים לאי ספיקה ורידית אם עשו לי דופלר ורידים ועורקים ולא מצאו כלום, יש סיכוי בכל זאת שיש לי אי ספיקה ורידית? כמו כן אשמח לשמוע דעות נוספות לגבי בדיקות ששווה לי לעבור שאולי עדין לא עברתי, או טיפולים שעדיין לא ניסיתי כדי לטפל. תודה רבה

הסימנים שאת מתארת הם של דלקת פרקים של כפות רגליים ולא של אי ספיקה וורידית. הכאבים בצעדים הראשונים הם אוםיניים לבעיה של פרקים. הכאב פוחת או חולף מכוון שהפרקים מתחממים ואז יש פחות כאב. אין בעיות של וורידים

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים