ורידים נפוחים ברגל

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

23/12/2013 | 08:11 | מאת: יוני

כמה טיפולים צריך כדי להעלים את נפיחות הורידים,כמה זה עולה ,האם זה עשוי לחזור שנית,ומה קורה אם זה חוזר שוב לאחר מספר שנים(יש צורך בתשלום נוסף לטיפול ? דבר נוסף - נטילת ויאגרה עשויה לפגוע בטיפול ?

שלום יוני כשמדובר על נפיחות בוורידים ברגליים או נפיחות ברגליים בגלל וורידים, זה אומר לנו שמדובר על בעיה רםואית ולא קוסמטית. במקרה זה, חייבים לבדוק לעומק על ידי בדיקת "דופלר US". בדיקה זו, לא פולשנית כלל, היא הבסיס של כל פעולה עתידית זתבחר. קשה לדבר על מספר טיפולים (או ניתוח) ועל עלויות לפני הבדיקה. חלק גדול של הטיפולים מכוסים בקופות חולים. אין התנגשות בין טיפולים לוורידים, כלשהן, לנטילת ויאגדה.

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים