דחוף: שילוב 2 אופיואידים ועוד

דיון מתוך פורום  כאבי גב

08/09/2013 | 20:45 | מאת: צריך לקבל החלטה

שלום ותודה מראש אני מטופל בנושא כאב בגלל בעיות עמ"ש בלתי פתירות. אני בן 52. האם מותר לקחת את השילוב הבא: א.מדבקה שבועית של בוטראנס 10 מק"ג, ב. ובכל יום: טרגין 10 מ"ג-כדור 1 בערב ואולי גם כדור 1 אחרי 12 שעות בבוקר ג. וגם חצי כדור(או 3/4 כדור) פרקוסט 5 מ"ג ביום ד. וכן 1.5(1.3) כדור בנזודיאזפין כגון ואבן, לוריואן,או אסיוול 5 מ"ג - לקראת השינה

שלום ממליץ שתתיעץ עם מומחה כאב. הם האנשים שמהות המקצוע שלהם הוא להקל על כאב ולא לפתור את מקור הבעיה - אשר בהגדרתך -"אינה פתירה,. תרגיש טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב