גב תחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

24/07/2013 | 09:20 | מאת: לי

שלום, אני בגיל 33. מזה כמה שנים סובלת בכאבים בגב התחתון לאחר הליכה ממושכת או עמידה במקום למשך זמן. בשלושת החודשים האחרונים זה החמיר והיו כמה ימים שהיה לי קשה ללכת. אורטופד אמר שזה שרירים תפוסים ונתן משחה וכדורים לדלקת. מטפלת שיאצו שלי אומרת שזה בגלל ששרירי הגב העליון שלי תפוסים וזה מקרין לגב התחתון. דיקור סיני גם לא עזר. אני מרגישה שזה מגיע מהעקבים כשאני עומדת אפילו לשטוף כלים במטבח, אני קורסת לעקבים ואז זה מקרין לגב התחתון. למי אני אמורה לפנות עם כל התשובות שקיבלתי שלא עוזרות לי בכלום.

קצת קשה לקבוע מבלי לבדוק אותך - אבל הייתי מתחיל את הבירור אצל אורטופד - ייתכן ומדרסים יפתרו לך חלק או את כל הבעיה . במידה וזה נשלל - הייתי מתייעץ עם מומחה עמוד שדרה בשלב שני. תרגישי טוב דר' קינן

09/09/2013 | 19:59 | מאת: דנה

אני מבינה את מצבך וגם אני הייתי במצב דומה - הייתי ממליצה לך על המטפלת שלי, שמה רותי גזית והיא נמצאת בכפר סבא. אני טופלתי אצלה עקב כאבי גב תחתון חזקים וכן צוואר תפוס. אני ממליצה לך לנסות לפנות אליה ואני משוכנעת שהיא תציל אותך. חפשי רותי גזית להיוולד מחדש בפייסבוק או משהו

מנהל פורום כאבי גב