עמוד שדרה מותני

דיון מתוך פורום  כאבי גב

28/06/2013 | 17:53 | מאת: שירלי

שלום רב שמי שירלי בת 28 סובלת זמן רב מכאבי גב לפני כשנה בתאריך 10.6.12 עברתי CT עמוד שדרה מותני ללא חומר ניגוד. בסיכום כתוב: קיפוזיס במעבר גבי-מתני. בגובה 11D12 אוסטאופיס אחורי גורם להיצרות של תעלה השדרה עם לחץ על חוט השדרה. יש לציין שהכאבים לא עברו לפני כמה חודשים התחלתי בטיפולים של דיקור סיני וכירופרקטיקה עשיתי כ 12 טיפולים ללא הצלחה! כמו כן שתיתי כדורים ETOPAN ועברתי מידי לזריקות VOLTAREN 5 פעמים בשבוע אך עדיין לא הרגשתי הקלה.השאלה שלי מה ייתן לי להרגיש יותר טוב ויפחית לי על הכאבים שלא מניחים לי

שירלי שלום ראשית אני לא משוכנע שהסיבה לכאב הגב קשורה לאותו ממצא בסיטי. שנית- פיזיותרפיה/שחיה/פילאטיס הרבה פעמים מקלים על כאב גב מכל סיבה. לבסוף- אם את רוצה ייעוץ ספציפי יותר למצבך - תצטרכי לבוא לבדיקה ע"מ שאפשר יהיה להבין מה כואב/איפה כואב /באיזה מצבים כואב וכו' ואולי להפנות אותך לבדיקות נוספות במידה והסיטי אינו מספר תשובות מספיק טובות למצבך. בברכה דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב