שאלה חשובה לד"ר

דיון מתוך פורום  כאבי גב

19/06/2013 | 13:09 | מאת: VIK

שלום ד"ר! קרוב לחמישה חודשים אני סובל מתופעות עיצביות:חולשה,קפיצות שרירים שלא פוסקות וכו'..לאחר בדיקות נוירולוגיות מקיפות נשלל בעיה אורגנית והממצאים היו "בלט דיסק צווארי עם לחץ על חוט השדרה" לאחרונה שמתי לב במשהו שאשמח אם תענה לי עליו(מאוד חשוב לי) שמתי לב שאני קם מהמיטה אני מרגיש תזוזה של או חוליה או משהו באיזור הגב העליון.. כל פעם שקם מהמיטה זה קורה..פשוט תזוזה כזאת של משהו ממה הדבר נובע?האם זה יכול להסביר תופעות עיצביות קבועות שיש לי המון זמן??גם שאני מסובב את הצוואר יש רעש של חיכוך כזה תמיד..כי ממה שהוסבר לי בלט הדיסק לא מסביר את בעיותיי... בתודה ויקטור

שלום לצערילא אוכל לענות לך מבלי לבדוק אותך ולהתרשם מהתופעות שתיארת במו עיני ואוזניי. תרגיש טוב

מנהל פורום כאבי גב