כאביי גב הקרנות ליידיים ולרגל שמאל

דיון מתוך פורום  כאבי גב

28/02/2013 | 23:54 | מאת: בן עזרי דוד

דר נכבד שלום רב.עברתי פציעה קשה לפניי כ30 שנה ברגל שמאל. טופלתי עיי פרופסור רייס דניאל שהציל את רגלי מקטיעה.כיום במשך השנים ניגרם לי נזק רציני בעמוד שידרה. כיום אני סובל מ5 פריצות דיסק עמוד שידרה מותני עמוד שידרה צוארי.ניבדקתי עיי אורטופד מומחה לגב שפסק שתיי ניתוחים דחופים.וטען בפניי שאים לא העבור ניתוחים מצבי יהיה חמור ביותר.יש לי שיתוק בגפה שמאלית ואני מתפקד בעזרת מכשיר ברגל.לאחרונה רופא תעשייה פטר אותי מעבודה עד לשינוי במצבי.כיום לאחר חודשיים מצבי מחמיר ואני מקבל זריקות בגב יש הקרנות חזקות לרגל שמאל ולידיים.ניבדקתי עיי רופא פיזיקאלי של מ.הבריאות שקבע בבדיקה נפילת בירכיים ואישפוז לשבוע במחלקת שיקום בניי ציון חיפה על מנת ליקבוע מיכשור מתאים וטען שמצבי חמור.בתודה בן עזרי דוד.

לא הבנתי את השאלה.. אם אתה מעוניין - תבוא לבדיקה עם כל בדיקות ההדמיה העדכניות שבידיך ואייעץ לך. תרגיש טוב דר' קינן

05/03/2013 | 15:54 | מאת: בן עזרי דוד

דר"קיינן,תודה רבה על תשובתך,אני מאד מקווה שהסיים אים שיקומי,אוכל להיבדק על ידך.למרות זאת אני מהסס מניתוחים בגב,למרות שאני סובל מאוד,גם תרופות,וזריקות לא עוזרות,בנוסף עוד"שמטפל בי טוען למיקרו טראומה,ולמחלת מיקצוע.בנוסף מבקש את תגובתך.בתודה ובכבוד רב בן עזרי דוד.

מנהל פורום כאבי גב