כאב בגב מלווה בנימול באצבע

דיון מתוך פורום  כאבי גב

19/02/2013 | 20:13 | מאת: אלכס

שלום ! מזה חודש ימים יש לי נימול חזק ב" אצבע" בכף יד שמאל, וגם כאב לא חזק אבל טורדני באיזור השכמה השמאלית. האורטופד נתן לי ארקוקסיה 90 מ"ג ל10 ימים, ולאחר כ-4 ימים של נטילת הכדורים הכאב קצת פחת אבל לא עבר והנימול באצבע ללא שינוי. מחר אני מסיימת את הכדורים ואין שינוי במצב, מה עליי לעשות ?

לפנות למומחה עמוד שדרה לבדיקה ואח"כ כנראה גם לבדיקת MRI של עמוד השדרה הצווארי. נשמע שיש לך פריצת דיסק צווארית ברור שאבחנות רפואיות לא מבצעים בשלט רחוק, אולם כך זה נשמע , ולכן לדעתי עליך לפנות לבדיקת מומחה. תרגישי טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב