כאבי צוואר שלא עוברים

דיון מתוך פורום  כאבי גב

22/01/2013 | 15:43 | מאת: טל

שלום, קוראים לי טל, אני בת 24.5 ואני סובלת כבר יותר משנתיים מכאבי צוואר בלתי נסבלים. לאחר כל שנת לילה או אפילו נמנום קל של עשר דקות אני מתעוררת עם שרירי צוואר תפוסים בשני הצדדים, החל מהכתפיים ועד החלק העליון של העורף, כלומר אזור בסיס הראש. הכאבים מלווים אותי במהלך כל היום, כאשר אני מרגישה אותם כל הזמן ויש תנועות מסוימות שאינני מסוגלת לבצע. הייתי אצל אורטופד שהמליץ לי לעשות פיזיוטרפיה. ביצעתי פיזיוטרפיה במשך כחודשיים והכאבים לא השתפרו. עדיין, בכל יום, כל היום, כאביים נוראיים. בנוסף, קניתי כרית אורטופדית יקרה שגם היא לא סייעה יותר מדי. כרגע הדבר היחיד שעוזר לי הם משככי כאבים אך איני רוצה לקחת כל יום כמויות של משככי כאבים, במיוחד לא בגילי. אשמח אם תוכל לומר לי מה כדאי לעשות במצבי כי למרות שלמעשה כבר התרגלתי למצב של כאבים כרוניים בצוואר, זה באמת קשה מנשוא. תודה רבה, טל.

בקצרה- עם היסטוריה כפי שתיארת-ממליץ שתפני למומחה עמוד שדרה לבדיקה והפניה לMRI צווארי לאחר מכן - אפשר יהיה להתאים לך טיפול מתאים. מסכים לחלוטין שכאב הנמשך שנתיים וצריכה קבועה של משככי כאב - אינם מצב סביר או נסבל בכל גיל ובפרט לא בגילך הצעיר

מנהל פורום כאבי גב