כאבים בגב התחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

19/12/2012 | 02:12 | מאת: ed

שלום, אני בן 22, סובל מכאבים עזים בגב התחתון מזה 3 שנים. בזמן הצבא כאשר שירתתי כלוחם, הרגשתי פתאום כאבים באשכים, לאחר שנבדקתי מבחינה אורולוגית, ולא נמצא משהו לא תקין באשכים, פניתי לכיוון הגב, בבדיקת CT שעשיתי בדצמבר 2009 : L5-S1 : מודגם בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדורלי, לומבליזציה של S1. מאז, איני מבצע שום פעולה גופנית, לא ריצות, שום כושר, וכל הרמת משא אפילו של קילוגרמים בודדים גורם לי לכאבים באשכים ובגב התחתון. עמידה ממושכת גורמת לי לכאבים חזקים בגב התחתון. הכאבים מפריעים לי בשינה ומורידים לי את איכות החיים. לאחר שעברתי טיפול אצל כירופרקט, טיפול שלא עזר לי, התחלתי כעת טיפול אצל פזיוטרפיסט, שעד עכשיו אין תוצאות. שבוע שעבר עשיתי זריקות במרפאת כאב, שרק החמירו את המצב. מה עליי לעשות? האם עליי לעשות CT חוזר? איזה טיפול עליי לעשות?לפחות על מנת להוריד את הכאב? האם אוכל לחזור לאורך חיים תקין הכולל ריצות, כושר וכו'.. תודה רבה.

שלום תאורטית לפחות - ממצא בסיטי כפי שתיארת לא אמור לגרום לסבל ממושך וקשה כל כך . הקרנה לאשכים - תאורטית כן - אבל לא בהכרח ( שללו גם בקע מפשעתי ?). לפי מה שתיארת - נשמע שכדאי שתבוא לבדיקה מסודרת והערכת מצב - כולל הפניה לבדיקות רלבנטיות - כנראה MRI מותני. יום טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב