כאבי גב

דיון מתוך פורום  כאבי גב

15/12/2012 | 12:43 | מאת: מיקה

יש לי פריצת דיסק L4-5 עם לחץ על עצם הזנב. ניסיתי, כירופרקט, פיזיוטרפיה, פילאטיס - המצב לא משתנה. זריקת קורטיזון 1 לא עזרה. ארקוקסיה - טישטשה מעט הכאב מה עוד אני יכולה לעשות לעזור לעצמי עם הכאב. אני לא רוצה ניתוח. מה עוד לא ניסתי הכאב מושך לי ב-2 הרגלים עד לברך

מיקה שלום עוד לא פגשתי מטופל שרצה ניתוח :) יחד עם זאת נשמע שמיצית את מה שיש לטיפול שמרני להציע, ובשלב זה את צריכה להחליט אם את נשארת עם הכאב או שאת רוצה פתרון. אם משך ההתקף פחות מ 3 חודשים - עוד יש מקום לאופטימיות שהדברים ירגעו מעצמם . אם זה פרק זמן ממושך יותר - הסכוי להטבה ספונטנית הוא קלוש. ברור שיש יוצאים מהכלל, ואין דברים אבסולטים במקצוע שלנו. מצד שני - לאור רשימת הטיפולים שכבר ניסית - אין לי מה להוסיף לך. אם תרצי לבוא להתייעצות - אשמח לעזור לך להחליט. תרגישי טוב

מנהל פורום כאבי גב