בלט דיסק

דיון מתוך פורום  כאבי גב

21/06/2012 | 10:20 | מאת: סיגו

בדצמבר שנה שעברה ניפגעתי בגב עקב הרמת משא כבד ומאז אני סובלת מהגב ניתגלה אצלי בבדיקת MRI בלט דיסק l4'l5 גם בבדיקת אמג' אותו ממצא רדיקולופטיה, אני סובלת מהירדמות ברגל מזמן הפגיעה ועד היום ולפני מס' חודשים נוספו גם כאבים ביד ימין והירדמות ותחושת כובד, נישלחתי לבדיקת C/T צווארי ובהבחנה של מכון הבדיקה לא נמצא ממצא בולט אך הרופא בדק את הדיסק שצורף לממצא וראה כי ישנו בלט דיס' וזיז אחורי צ 56, ברצוני להבין מה זה אומר ? מדוע אני מרגישה את היד כבדה ומתקשה לבצע מטלות פשוטות ביותר ? ומה הטיפול שמומלץ במיקרה זה? תודה רבה.

שלום מדוע היד כבדה ? ייתכן כי הרופא שעיין בתקליטור אכן צודק ויש לך בלט דיסק שלוחץ על שורש עצב בין החוליות הצוואריות C5-6 . בצוואר - יש יתרון גדול לבדיקת MRI ע"פ סיטי בהבנה של הבעיה. לאור מכלול הסבל והבעיות - נשמע שהגיוני שתבואי להבדק ונראה איפה כל הבעיות ואיך פותרים אותן בברכה דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב