תופעות לוואי של ארקוקסיה 120 מה לקחת ?

דיון מתוך פורום  כאבי גב

01/02/2012 | 18:49 | מאת: AD

מזה כ - 5 ימים יש לי כאבי גב תחתון במותן הימני(ללא ארוע חבלה). הכאב הוא רק בעמידה/הליכה ועובר בישיבה. אני רגיש שנים בנקודה זו ובמקרים קיצוניים אני לוקח בטרן 100, כדור 1 פותר את הבעיה. לקחתי 3 ימים בטרן 100 ללא שינוי. קיבלתי היום מאורטופד ארקוקסיה 120.לפי הפרסומים התרופה לא מאושרת ע"י ה - FDA ויש לה תופעות לואי שרלונטיות לי (עברתי לפני 4 שנים ארוע לב קטן ללא נזקים + צינטור ו - 2 סטנדים, לחץ הדם שלי מיוצב ונמוך). האם לקחת את התרופה ? האם יש תחליף זהה ללא תופעות לוואי אלו ?

אל תיקח יש הרבה תרופות מאותה משפחה לא אוכל להמליץ לך דרך האינטרנט - ממליץ שתפנה לרופא המשפחה

מנהל פורום כאבי גב