כאבי צוואר

דיון מתוך פורום  כאבי גב

05/11/2011 | 18:43 | מאת: דוד

שלום ד"ר אורי,שמי דוד ואני בן 51 לאחר כאבי צוואר שנמשכים מזה מספר חודשים נעשה צילום לצוואר ונמצא שיש בו שחיקה. מטופל ע"י ארקוקסיה 60 מ"ג לשיכוך הכאבים.מזה כשנתיים רץ על הליכון כ-12 ק"מ 5 פעמים בשבוע.האם פעילות זאת היא שגרמה לשחיקה זו? והאם עלי להפסיק לרוץ כדי לא להגדיל את ההחמרה במצב הצוואר? בתודה מראש דוד

שלום הריצה לא גרמה לשחיקה-אנחנו לא יודעים למה זה נגרם ריצה או כל פעילות אחרת שכרוכה בזעזועים-פחות מומלצת לאנשים הסובלים משינויים מסוג זה-אבל זה לא שאסור

14/11/2011 | 20:57 | מאת: דוד

תודה רבה דר' אורי קינן.

מנהל פורום כאבי גב