כאבי גב במאמץ

דיון מתוך פורום  כאבי גב

15/09/2011 | 14:32 | מאת: שי

שלום אני בן 24 , הרקע הרפואי שלי בקצרה : אסמטתי , ואני סובל מחרדה ונוטל חצי כדור פקסט ביום בקביעות. , עד מלפני 4 חודשים הייתי משחק בקביעות קטרגל (כדורגל) חובבני פעמים או שלוש בשבוע ופתאום באופן הדרגתי במבט לאחור נוצר לי כאב בעמוד השדרה בחלק העליון ( הרופא קרא לזה חוליות D6 וD7) בכל מקרה זה כאב שהרים לי את חום גופי אחרי מאמץ ולקח לזה לפחות יממה עד שזה היה מתאזן עם הזמן הכאב ניהיה יותר חד ככה שזה ממש מפריע לי לשחק – זה משדר לי כאב לצוואר ולחלק האחורי ( איפה שמערכת העצבים) מלווה בכאבי ראש , בעקבות כך הרופא משפחה שלח אותי לבדיקת מיפוי עצם – שהבדיקה לפי ההמצאים תקינה , חזרתי אליו וזה ואמר לי שהכל בסדר ואתה יכול להמשיך לשחק , בעוד שאני עדיין מרגיש את הכאב, ואני מפחד שזה לא יגרם לי לנזק נוסף , אשמח אם תייעצו לי בנושא , תודה.

שלום קשה לומר במה מדובר אבל העובדה שמיפוי עצמות היה תקין צריכה להרגיע אותך. האפשרות הסבירה ביותר למה שתיארת היא עומס יתר -על המעטפת השרירית של עמוד השדרה ו/או על החוליות עצמן ( בעיות דיסק ) אם זה ממשיך להפריע לך - הייתי ניגש להבדק אצל מומחה עמ"ש כי כנראה כדאי לבצע בדיקת MRI תרגיש טוב דר' קינן

04/10/2011 | 15:55 | מאת: גור

לא למהר לניתוח..אין מזה דרך חזרה,למצות קודם כל את כל האפשרויות האחרות

מנהל פורום כאבי גב