שינויים ניווניים

דיון מתוך פורום  כאבי גב

10/02/2011 | 09:29 | מאת: אילנה

בוקר טוב . אמא שלי בת60 בריאה בד"כ .כ3 חודשים סובלת מכאבי גב (התחילו בעבודה ).לאחר מיפוי עצמות וCT עמ"ש מותני נמצאו שינויים ניווניים בL4-5 .הומלץ על MRI (טרם בוצע ).בנתיים עשתה דיקור ,גלי רדיו ,בלוק (אפידורל ) ועדיין כאבים ממשיכים באותה עוצמה . לוקחת משככי כאבים לאחר כשעה כאבים חוזרים . ברצוני לשאול האם יש עוד משהו שאפשר לעשות להקלת כאבים ? האם בשינויים ניווניים מנתחים ?

אילנה שלום כל הפתרונות שציינת הם לגיטימיים וחשוב לנסות אותם לפני ששוקלים ניתוח. במידה והם לא הועילו -צריך לשקול ניתוח. מחלת דיסק ניוונית בהחלט מהווה סיבה לניתוח- במידה וטיפול שמרני כשל. ייעוץ מפורט יותר אוכל לתת לך לאחר שבדקתי את אמך וראיתי את בדיקת ה MRI . בברכה ד"ר קינן

מנהל פורום כאבי גב