שלום

דיון מתוך פורום  כאבי גב

18/10/2014 | 13:49 | מאת: בדוי

אני סובלת מכאבי גב, ניבדקתי אצל רופאים שונים וכל אחד פירש mri ע"ש בצורה אחרת.. חלק אמרו שיש לי פריצות דיסק ורופא אורתופד ראה mri ואמר שיש לי בלט דיסק בL4-L5 ובL5-S1. ניבדקתי אצל פרופסור גיפשטיין הוא המליץ שאיבת דיסק, וניבדקתי אצל נוירוכירורג שהמליץ על כריתת דיסק.. יש לי קושי בהליכה כאבים בישיבה ולפעמים הכאבים מתגברים, במיוחד בשיעול או התעטשות.. אין בעיה בסוגרים ובבדיקת EMG נזק נוירולוגי ללא פעילות ספונטנית בפיזור שורשי L5S1. אמרו לי שפיזותרפיה לא יעזור.. האם אתה יכול להמליץ לי על סמך התמונה איך להמשיך? http://www.siz.co.il/my.php?i=kjwnyb2motte.png אני יודעת שזה לא מהווה תחליף לרופא אני רק רוצה לדעת האם מומלץ לחשוב על ניתוח מאחר והרופא אמר שהכאבים שלי לא מוצדקים שזה לא כאב כל כך קריטי ושזה רק בלט.. לפי התמונה זה לא מוצדק? תודה ושבת שלום

יש בקע דיסקלי אחד מאד גדול ובלט קטן יותר תשובה מפורטת יותר תצריך הגעה למרפאה עם בדיקת ה MRI

מנהל פורום כאבי גב