הקרנות לרגל ימין

דיון מתוך פורום  כאבי גב

07/07/2014 | 14:09 | מאת: מישל

לפני שבוע סבלתי מכאבי גב תחתון אימות שלא יכולתי להתיישר עם הקרנות של כאב לרגל ימין. עבר שבוע וכיום אני מרגיש טוב בגב אבל רגל ימין כואבת לי מאוד שאני עומד ויושב. עשו לי צילום רנטגן ולא ראו משהו בגב אבל הכאבים ברגל לא עוברים לי. מה אפשר לעשות?

אפשר - ואף מאד מומלץ- לבצע סיטי או MRI של עמוד שדרה מותני כי התיאור שתיארת מתאים לפריצת דיסק.

16/07/2014 | 08:07 | מאת: מישל

אני כרגע בפיזוטרפיה אבל סובל המרגל. האם יש זריקה או תרופה שיכולה להקל עלי?

מנהל פורום כאבי גב