כאבי גב כמובן

דיון מתוך פורום  כאבי גב

14/05/2014 | 18:52 | מאת: אורה

שלום אני כרגע אחרי שבוע בשכיבה כמעט מלאה וכאב הגב שלי לא עובר ולא נחלש. הכאב הוא בגב התחתון וכנראה נגרם מישיבה מרובה מעבודה. כשהתחלתי להרגיש קצת כאבים בגב פניתי לשיטת אלכסנדר, אבל הכאב רק החמיר. פניתי לאורטופד שנתן לי בשני שעבר (לפני 10 ימים בערך)ארקוקסיה, אסיול ורוקסט. ובנוסף תרגילים והפניה לפזיו'. אחרי שחלה החמרה הוא אמר לא לעשות את התרגילים שבועיים. הפסקתי עם התרגילים אבל אין שום שיפור, יש רגעים שמרגיש כמו החמרה יש נוקשות גדולה וכשאני משתעלת אני מתקפלת מרוב כאב. לפני 3 שנים היה לי סיפור דומה ולקח לי 5 שבועות להיות מסוגלת לשבת, גם אז לקח משהו כמו שבועיים נוספים עד שהכאב בישיבה הוקל ואלכסנדר העביר את הכאב. בפעם הקודמת עשו לי צילום שהראה חשש לליזיס מה שהופרך במיפוי שגילה גוש של דלקת. מה השאלה? כמובן- מה לעשות שהפעם לא ''אבלה'' כל כך הרבה זמן בכאב והאם יש משהו שאולי לבדוק? יש לי תור פרטי לאורטופד מומחה, רק בעוד שבועיים. תודה!

הגיע זמן לבצע בדיקת הדמיה יסודית של עמוד השדרה - CT או MRI . בהתאם לממצאים בבדיקה - אפשר יהיה לקבוע מה עושים הלאה.

מנהל פורום כאבי גב