בלט דיסק בחוליות L4-L5?

דיון מתוך פורום  כאבי גב

05/04/2014 | 09:00 | מאת: עומר

בזמן האחרון קורה לי שחצי מבוהן שמאל ובנוסף חלק מירך שמאל מאבדות תחושה. קראתי על זה קצת וראיתי שאולי זה קשור לבלט דיסק בL4-L5. אנע מתאמן בחדר כושר כבר כמה שנים וכרגע אני נמצא בדרום אמריקה עד אוגוסט ונסחב עם מוצ'ילה כבדה. אני פוחד שזה יחמיר בעוד ההיסחבות נמשכת ואין לי אפשרות לפנות לרופא . מה שיותר מדאיג אותי זה שקראתי שברגע שאין שליטה על הסוגרים יש לבצע דחוף ניתוח גב. בזמן האחרון יוצא שלפעמים כשאני בא להשתין אני מרגיש בריחת שתן קלה רגע לפני הורדת המכנס, ולפני שבוע קרה לי שנאלצתי לעשות את צרכיי ביער כשאני נשען על עץ, ובזמן הלחיצה ברח לי שתן. אשמח לשמוע דעה עומר

הייתי חושש להמליץ לך בלב שלם להמשיך בנשיאת משקל כבד על הגב במצבך - כפי שתיארת אותו. אתה צריך להגיע לבדיקת מומחה עמוד שדרה ולבצע MRI . מומלץ בהקדם. ולפחות בינתיים תמנע ממשקל כבד עד כמה שניתן. תרגיש טוב

מנהל פורום כאבי גב