קובילציה

דיון מתוך פורום  כאבי גב

01/04/2014 | 14:32 | מאת: מיואש

שלום רב עד לפני כשנה הייתי ספורטאי ואז התחילו כאבים בגב, בצד שמאל ללא הקרנות לרגליים, הכאב הוא ללא הפסקה ומתגבר בפעילות, לאחר שבשנה הזאת ניסיתי את כל השיטות והטיפולים, ובתור ספורטאי באמת שניסיתי הכל. הלכתי לגבשטיין כדי לעשות קובילציה, הוא אמר לי לנוח כשלושה שבועות ואז לחזור לפעילות, וכך עשיתי, רק שמאז אני מורגש יותר מוגבל הכאבים יותר חדים, מה ניתן לעשות? האם יכול להיות שהקובילציה רק עשתה יותר נזק? תודה רבה

לטוב ולרע קובלציה לא עושה הרבה- כך שאין לך ממה לדאוג. נשמע שאולי אתה צריך ניתוח. מבלי לראות את ה MRI ולבדוק אותך - לא אוכל להגיד הרבה יותר מזה. תרגיש טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב