כאב גב תחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

05/03/2014 | 12:28 | מאת: שי

שלום רב בן 25 לפני מספר חודשים אובחן אצלי בלט דיסק מרכזי דיפוסי עם לחץ על השק הדורלי אני עובר פיזאוטרפיה פעמים בשבועה אך עדין ללא שיפור מטופל כרגע בtarmadex muscol אטופן 400 ומדבקות fenta בעבר הרופא רשם לי ארקוקסיה ברקסין נרות אביטרן הם לא עזרו. חבר שלי שמטופל בקאנביס רפואי הציעה לי סיגריה כזאת כמו שהם מקבלי והיא העבירה את הכאב לגמרי! לא האמנתי שיכול לקרות דבר כזה הייתי סקפטי לחלוטין. חשוב לי לציין שאני בריא בדרך כלל אין רגישות לתרופות ואני לא צורכת סמים או אלכוהול. השאלה שלי היא האם יש מצב לקבל קנביס רפואי במקרה שלי?.

צריך להתייעץ עם מומחה כאב - רק הם מוסמכים לרשום קנביס רפואי. בכל מקרה - זה בד"כ שמור לחולים עם בעיות כרוניות קשות תרגיש טוב

מנהל פורום כאבי גב