בלט דיסק מרכזי

דיון מתוך פורום  כאבי גב

12/02/2014 | 13:06 | מאת: מ

שלום רב! לאחרונה אובחן אצלי בלט במרווח L5-S1 עם לחץ על השק הדורלי ללא לחץ על שורשים לטרלים. קיבלתי הפניה למרפאת כאב לקבל זריקת אפידורל. קראתי באינטרנט ושמעתי מאנשים שיש סיכון בדבר ומלבד זאת קיימת האופציה שכדי שהזריקה תעזור צריך לחזור עליה מספר פעמים. השאלה שלי היא האם אני יכול לפנות למרפאת כאב עם ההפניה ולבקש תיפול חלופי או רק את זה שהמליץ האורטופד?.

את/ה לא מחויב לקבל את הטיפול שלשמו הופנית/ה למרפאת כאב. לפעמים גם רופא הכאב מחליט שאין צורך בזריקה ומעדיף טיפולים אחרים. בכל מקרה - אין מדובר בזריקה מסוכנת. לעיתים יש צורך ביותר מזרקיה אחת - אבל זה לא אמור להיות סדרה של הרבה זריקות.

מנהל פורום כאבי גב