שאלה.

דיון מתוך פורום  כאבי גב

12/02/2014 | 11:11 | מאת: יעל

שלום, תמיד סבלתי קצת מכאבי גב ולכן הקפדתי על חיזוק השרירים. בשבועיים האחרונים החלו לי כאבים בגב שלא הרגישו כמו שריר תפוס אלא לחץ בגב התחתון שהתפשט לאורך כול עמוד השדרה. הלכתי לאורתופד ששלח אותי לצילומים ואמר כי מדובר בדלקת. הכאבים נעלמו אך התחלתי להרגיש כאב באמצע הגב מצב ימין שתחילה הרגישו כמו שריר תפוס אז השתמשתי במדבקת פלפל חריף שמחממת את האזור אך באמצע הלילה הרגשתי שהאזור בוער והורדתי את המדבקה. מאז יש לי כאבים באזור שמרגישים כמו לחץ ושריפה במקביל יש לי כאבים בקרסול ימין שגם מרגישים כמו לחץ. מה פשר הכאבים?

לא בטוח שיש קשר בין כאב הגב לקרסול. הצריבה בעור בגב התחתון בוודאי תחלוף והיא קשורה למדבקה. במידה וכאב הגב נמשך ויש ממש הקרנה של כאב ו/או זרמים עד לקרסול - אז זה כבר פניה לאורטופד/מומחה עמוד שדרה לצורך בדיקה ובירור - תרגישי טוב

מנהל פורום כאבי גב