כאבי גב ללא ממצאים לבחור צעיר

דיון מתוך פורום  כאבי גב

11/02/2014 | 20:46 | מאת: אהוד

אני בן 33 בעבר היו לי בעיות גב אשר חלפו עם הזמן - למדתי לחיות איתם - היה לי בלט דיסק ב L4-L5 וכיום בצילומים לא רואים אותו. לפני שנה (חורף קודם) היו לי כאבי גב באיזור השכמות - אולי כתוצאה מפציעת ספורט(סקווש) - לא נמצא המקור וזה נחלש עם הזמן אולם נותרה רגישות. השנה(חורף שוב) המצב החמיר משמעותית - כאבי גב לאורך כל הגב - מהכתפיים עד לזנב - כאשר זה מתבטא בכאב חד בגב התחתון ותחושה של שרירים תפוסים לאורך כל הגב. לאחר בדיקה אצל אורטופד לא נמצא כלום בצילום וכלום במיפוי עצמות ועל כן הופנתי לפיזיותרפיה עד כה הכאבים ממשיכים להחמיר אנא עצתך

פיזיותרפיה זו התחלה טובה. במידה ולא מקל על הכאב => MRI וייעוץ אצל מומחה תרגיש טוב

מנהל פורום כאבי גב