צריכה יעוץ לגבי מכשיר לכאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

29/01/2014 | 13:40 | מאת: מרינה

שלום לפני כשנתיים עברתי ניתוח DESECTOMY בL5-S1 עקב פריצת דיסק גדולה. כרגע בהריין בחודש האחרון. נכון לעכשיו אין לי כאבי גב חזקים, אך בכל מקרה קיימים קצת, במיוחד בכיפוף (אני יודעת שזאת פעולה האסורה/לא ממומלצת אבל אחרי לידה עם ילד קטן לא תהיה לי ברירה, אני אצטרך להתכופף). אני מפחד שאחרי לידה, עקב תזוזה של כל השלד באזור התחתון ואגן שוב יהיה לי פריצת דיסק. שמעתי על חגורה אורטופדית DDS 500 בחברת GLOBAL MEDIC שעובדת על לחץ, האם זה מומלץ, עולי אם אני אשתמש בה חוליות החזרו למקום בלי לעשות נזק. בנוסף אשמח לכל המלצה על נתנהגות נכונה אחרי לידה. תודה רבה מראש

לא מכיר את החגורה הספציפית הזו. בגדול - חגורות לא מומלצות עדיף לעסוק בספורט/פיזיותרפיה ע"מ לחזק את שרירי הבטן והגב. מותר להרים - רק בצורה נכונה. בהצלחה בהמשך דר' קינן

29/01/2014 | 22:46 | מאת: מרינה

תודה יש לך אפןרות לתת לי איזה אתר/מאמר/כתבה שכתוב איך נכון להרים, אני יודעת שצריך לקופף ברכיים, אבל אם ילד נמצא בלול/מיטה אין אפשרות כזאות צריף להתכוךף ודי חזק

מנהל פורום כאבי גב