פענוח ct ע"ש מותני

דיון מתוך פורום  כאבי גב

28/01/2014 | 17:27 | מאת: בדוי

שלום דוקטור הממצאים הם : l3-l4 בלט דיסק דיפוזי עם לחץ קל על השק הדורלי ללא לחץ על שורשים. L4-l5 בלט דיסק דיפוזי עם לחץ משמעותי על השק הדורלי ללא לחץ על שורשים. L5-s1 בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדורלי ללא לחץ על שורשים. יש לציין שאני סובל מכאבים חזקים עם הקרנה לרגל ימין וקושי לדרוך עליה , צולע , וכאבים בירך האחורית. רציתי לדעת כמה דברים : 1. מזה בלט דיפוזי ? ומה גורם לחץ על השק הדורלי ? 2. האם תוצאות אלה מתאימות למצב שלי ? 3. מה הפרופיל הצבאי שסביר להניח שאקבל ? תודה.

כנראה פרופיל לא קרבי. לחץ דיפוזי - לחץ כללי -לא מכוון ולא לחץ קשה. נשמע שממצאי הסיטי יכולים להסביר תלונות של כאב גב עם הקרנה/תחושת נימול ברגליים.

מנהל פורום כאבי גב