פריצת דיסק L4 L5

דיון מתוך פורום  כאבי גב

29/12/2013 | 13:35 | מאת: גלית

היי, רציתי לדעת האם אתה ממליץ על זריקת סטרואידים? רופא אחד המליץ לי שכן ורופאה אחרת המליצה שלא. אני סובלת לעיתים מאד קרובות מהתקפים בפריצה, גם כשאני לא בהתקף אני לא יכולה לעמוד הרבה זמן על הרגליים, לא יכולה לסחוב דברים, לנקות וכו'... בקיצור מרגישה מוגבלת מאד. אני בת 37.

זריקות סטרואידים לגב ( זריקות אפידורליות ) בהחלט יכולות להקל ואינן מסוכנות. זריקות סטרואידים לשרירי מיותרות. בכל מקרה מדובר בהטבה/הקלה זמנית במקרה הטוב- ולא בפתרון אמיתי. אם הסבל שלך ממושך ומגביל נשמע שאת צריכה פתרון יסודי יותר מזריקה כזו או אחרת. תרגישי טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב