כאבי גב וזרמים

דיון מתוך פורום  כאבי גב

17/10/2013 | 20:31 | מאת: ארנבת

שלום רב , עברתי ניתוח קיסרי 2 , לידה שנייה , אחרי הלידה במשך 3-4 חודשיים מרגישה כאבי גב וזרמים בגב ? במהלך הניתוח נתנו לי זריקה ספרלי ואחכ עוד חומר הרדמה לאינפוזיה . יש פיתרון לזרמים וכאב ? או שאני צריכה טיפול אלנטרנטבי ?

הפתרון תלוי בסיבה לכאב והזרמים - נזק שנגרם בעת ההרדמה האפידורלית ? פריצת דיסק? לכן - שלב ראשון הוא תמיד הגעה לאבחנה ברורה. ממליץ שתפני לבדיקה וכנראה גם MRI של עמוד השדרה. ברגי שסיבת הסבל תתבהר - גם הפתרון יהיה ברור. תרגישי טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב