תיקון פטוזיס מולד - משך החלמה

דיון מתוך פורום  אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים

20/07/2011 | 15:34 | מאת: רשל

פרופ' נכבד, בננו בן ה-5 יעבור ניתוח תיקון פטוזיס בחודש הבא. רצינו לדעת, בהנחה שהכל מתנהל "לפי הספר", כמה זמן אחרי הניתוח צריך לשהות בבית (הבנו שחום הקיץ לא ממש מסייע להחלמה ויכול לגרום לדימומים). בקיצור, מתי הילד יכול לחזור לפעילות בחוץ תודה

שלום רב הנושא תלוי גם בשיטה הניתוחית בה צפוי להשתמש הרופא. באופן כללי, בשבוע הראשון לאחר הניתוח יש נפיחות רבה, אולם בהמשך היא צפויה לרדת. בשלב זה הילד יוכל לצאת החוצה אבל בהדרגה, זה לא פשוט עבור ילד ולכן צריך להסביר לו. חשוב שתשוחחו עם המנתח על ההתמודדות בתקופת ההחלמה.

מנהלי פורום אוקולופלסטיקה - ניתוחים פלסטיים בעיניים